Archive for November, 2011

Familieportret

Saturday, November 19th, 2011

Playdate

Friday, November 11th, 2011

Op 11-11-11 stond zijn eerste speelafspraak met zijn vriendinnetje gepland. Ze zijn al sinds ze anderhalf zijn dikke vrienden op de opvang en spelen daar veel samen. Arie  was alleen altijd erg verlegen als hij alleen al langs haar huis liep of haar buiten tegenkwam. Maar sinds een paar weken zegt hij ineens “Ja!” als ik vraag of hij wil afspreken. Ze zijn naar de speeltuin geweest en hebben daarna bij haar thuis gespeeld en koek gegeten.

Klassieker – de suikerpot

Saturday, November 5th, 2011

Arie en Ted waren weer eens verdacht stil. Toen ik ging kijken betrapte ik ze op heterdaad tijdens een klassieker. Op hun knieen zaten ze voor het keukenkastje, dekseltje van het Wedgewood suikerpotje, spuugvinger reeds in de suiker! Geschrokken renden ze allebei naar de hal, al maar vast aannemend dat ze hier straf voor zouden krijgen 🙂

*lees dit net voor*

Arie: “En toen gingen we rijstwafel eten!”

Ted: “En tandenpoetsen!”

Kletskous

Friday, November 4th, 2011

Vandaag zijn we met de fiets (Arie) en de kinderwagen (Ted) naar de Spar geweest. 2 pakjes ophalen en een pak van papa wegbrengen om te laten stomen. Arie begon weer gezellig tegen de mensen in de rij aan te kletsen. Het was ook direct echt gezellig daar, dankzij Arie 🙂 Overag kan Arie zichzelf en ook zijn broer prima vermaken. Dat is mooi want in een van de pakjes zat mijn nieuwe camcorder. Daar kon ik dus mooi mee klooien. Toen ik even ging kijken waren ze uiteraard wel ondeugend. Ze hadden een bakje water en penselen gehaald en zaten midden in de woonkamer de jodelbaan te verven. Vloer nat uiteraard. Arie aansporen tot huishuidelijke taken, zoals de boel weer opruimen is echter weer een ander verhaal…!  ‘s Avonds hebben we gezellig tegen elkaar aan tv gekeken.