Archive for January, 2013

5 jaar!

Monday, January 14th, 2013Alweer 5. Vanochtend met Angry Birds cakejes en kriebels in de buik naar school vertrokken. Arie mocht op de feeststoel en samen met vriendje T. zijn ze de andere kleuterjuffen ook een cakeje gaan brengen. Meester Maarten (de directeur) was voor de helden nog even een brug te ver. Het thema van het kinderfeestje lijkt me duidelijk. Gisteren zijn de Arie’s op hun fietsen gestapt en hebben de uitnodigingen bij Arie’s vriendjes thuis bezorgd.

Vanavond op verzoek van het feestvarken pizza en frambozenijs gegeten met piratenchampagne. Dan komt zondag de familie nog en wat vrienden en dan is het nog even wachten tot het kinderfeestje.

Enne… de leerdoelen voor het komend jaar zijn ook al bekend. Zwemles start nog deze week en de uitnodiging van de logopediste om het eens over het “wolken” te hebben, ligt ook al thuis.

Hee papa, zullen we een auto van lego maken?!

Friday, January 11th, 2013

Hij is af… pffff. Een hele prestatie met Arie en Ted erbij. Gelukkig had oma alles uitgezocht en waren er maar een paar stukjes kwijt. Die vonden we gezamenlijk na langdurig op onze kop in een Curverdoos graven!
DSC01558

Op zijn hondjes

Friday, January 4th, 2013

Vandaag wezen zwemmen in het zwembad. Arie zwemt al stukjes zonder zwemvest, op zijn hondjes! Ik ben uiteraard supertrots, zo ben ik zelf ook ooit begonnen. Ik weet nog goed mijn verbazing toen ik samen met mijn vader in de Bernisse was en ineens een stukje kon zwemmen.

Arie is ook nog een poos verwoed zijn duiken aan het oefenen geweest.