Archive for October, 2011

Sporten

Sunday, October 30th, 2011

Nadat we gisteren een gezellig feest ter ere van de 65e verjaardag van opa Baris hadden meegemaakt, hebben we vanmorgen allemaal uitgeslapen. Daarna zijn Arie in ik samen gaan sporten. Arie op de fiets en ik hardlopend. Over de dijk naar Oud Oosterhout en langs het voetbalveld weer terug. Daar zijn we ook nog bij het speeltuintje en het skatepark geweest. Arie durfde al met zijn fiets over het hoekje van de funbox te rijden en met een flinke aanloop kon hij ook de quarterpipe oprennen. Met zijn handen kon hij net de coping grijpen en zo erop klimmen. Naar beneden ging glijdend. Hartstikke leuk en gezellig. Thuis lekker een glas druivensap en een koek!

Zindelijkheid

Friday, October 14th, 2011

Sinds vandaag kan Arie helemaal zelf een grote boodschap op de wc doen, inclusief vegen! Natuurlijk vegen papa of mama nog wel even na, maar verder doet Arie het helemaal zelf.

Vroeg of laat krijg je hem

Wednesday, October 12th, 2011

Vroeg of laat komt deze vraag “Waar kom ik vandaan?”. Ik kreeg hem vanavond van Arie toen we het hadden over dingen die in een fabriek gemaakt worden. Ik heb het waarheidsgetrouw proberen te vertellen. Dat papa en mama hem gemaakt hebben. En dat papa een zaadje bij mama in de buik gestopt had. En dat daar toen Arie uitgegroeid was. Er ontstond wat verwarring. O.a. hoe hij daar dan uit gekomen was en of hij aan mama vast zat. Ook vroeg hij zich af hoe ik dat dan gedaan had. Ik heb maar gezegd dat dat nogal ver ging om uit te leggen en dat hij dat nu nog niet hoefde te weten. Wel alvast gezegd dat zijn muis niet alleen om mee te plassen is…