Sporten

Nadat we gisteren een gezellig feest ter ere van de 65e verjaardag van opa Baris hadden meegemaakt, hebben we vanmorgen allemaal uitgeslapen. Daarna zijn Arie in ik samen gaan sporten. Arie op de fiets en ik hardlopend. Over de dijk naar Oud Oosterhout en langs het voetbalveld weer terug. Daar zijn we ook nog bij het speeltuintje en het skatepark geweest. Arie durfde al met zijn fiets over het hoekje van de funbox te rijden en met een flinke aanloop kon hij ook de quarterpipe oprennen. Met zijn handen kon hij net de coping grijpen en zo erop klimmen. Naar beneden ging glijdend. Hartstikke leuk en gezellig. Thuis lekker een glas druivensap en een koek!

One Response to “Sporten”

  1. a3 says:

    Geen woord van gelogen want 007 heeft het me zelf verteld door de telefoon

Leave a Reply