Vroeg of laat krijg je hem

Vroeg of laat komt deze vraag “Waar kom ik vandaan?”. Ik kreeg hem vanavond van Arie toen we het hadden over dingen die in een fabriek gemaakt worden. Ik heb het waarheidsgetrouw proberen te vertellen. Dat papa en mama hem gemaakt hebben. En dat papa een zaadje bij mama in de buik gestopt had. En dat daar toen Arie uitgegroeid was. Er ontstond wat verwarring. O.a. hoe hij daar dan uit gekomen was en of hij aan mama vast zat. Ook vroeg hij zich af hoe ik dat dan gedaan had. Ik heb maar gezegd dat dat nogal ver ging om uit te leggen en dat hij dat nu nog niet hoefde te weten. Wel alvast gezegd dat zijn muis niet alleen om mee te plassen is…

One Response to “Vroeg of laat krijg je hem”

  1. a3 says:

    Eens op een keer kun je dit nog uitleggen, dat komt goed.
    Wij zitten nu in de fase dat de grote vraag is, waar ga ik naar toe?
    Ik pieker me suf 🙁

Leave a Reply