Ongelukje

Arie is nu wel zo’n beetje zindelijk, maar vandaag ging het toch nog even mis. Neeee, zijn onderbroek is de hele dag schoon gebleven, maar met Wolk (zijn knuffel) ging het minder voorspoedig. Arie was namelijk even naar de wc toen ik plots een luid gekrijs hoorde. Iets met “Wolk in de wc gevallen”. Arie kwam ernstig overstuur aanlopen met zijn broek op zijn enkels en een druipende Wolk. De logische conclusie die ik uiteraard trok was “dan moet Wolk in bad”. Dat was dan ook weer een probleem, want we zouden naar de speeltuin gaan en dan moesten we wachten tot Wolk uit bad was… Na diep nadenken herinnerde ik me een tube handwasmiddel in de commode! Arie en ik hebben toen samen Wolk in bad gedaan in de gootsteen en Wolk heeft daarna nog heerlijk in de tuin in het zonnetje liggen drogen.

One Response to “Ongelukje”

  1. a3 says:

    Jeetje Arie dat is gelukkig goed afgelopen.

    XXX

Leave a Reply