Kedengedeng

Vandaag was weer een topdag. Het begon ‘s ochtends al goed met samen met papa tuinieren. De zandbak was droog! Heerlijk erin gespeeld en ontdekt dat hij onderin nog best blubberig was. Schone kleren dan maar…

‘s Middags was het hoogtepunt van de dag. Papa zegt wel eens dat hij naar zijn werk gaat met de trein. “Arie ook trein” was het toen een keer. Dus wij vandaag met zijn vieren een kaartje gekocht om naar Arnhem te gaan. We hadden net een nieuwe buggy voor de vakantie in Ibiza. Die kon meteen uitgetest worden. Arie en Ted zaten broederlijk naast elkaar. Bijkomend voordeel was dat je elkaar vanuit die hoek nooit vol kan raken! Buggy goedgekeurd voor reis naar Spaans eiland.

De treinrit was uiteraard geweldig, stoptrein, dus lekker veel stations, die door Arie telkens luidkeels werden aangekondigd. Eenmaal aangekomen in Arnhem, linea recta naar het terras, alwaar we bij Bloopers (what’s in a name?) twee witbier en een appelsap hebben genuttigd. Voor het overige werden Arie en Ted rustig gehouden met soepstengels.

Daarna was er zelfs nog tijd om te winkelen. Mama zag er erg gelukkig uit tussen de kledingrekken van Benneton. De terugweg was ook leuk, behalve een klein debacle toen Arie per abuis zijn kaartje bracht aan een willekeurige passagier in plaats van aan de conducteur die er naast stond. Tja, eerste keer he… Uiteindelijk kon iedereen er om lachen.

‘s Avonds waren Arie en Ted nog tot aan het slapen gaan uitgelaten. Ze hebben samen door het huis geteigerd en flink gelachen.

Leave a Reply