Topdag

Op maandagochtend doen we altijd de wekelijkse boodschappen. Bij de auto wilde Arie in het grote winkelwagentje, dat kan natuurlijk niet, daar zit Ted al. Hij krijgt altijd z’n eigen winkelwagentje. Was meneer niet blij mee. Toen hij twee bakjes aardbeien in z’n eigen karretje mocht laden was het weer even goed. Toen kwamen we Lynn en haar moeder tegen bij de groente. Verlegen geschuifel achter beide karretjes en uiteindelijk een “Dag Lynn!”. Toen volgde een zenuwinzinking, omdat hij wel-niet-wel-niet de chinese groente in z’n eigen karretje wilde. Grote krijs- en rol over de grond partij was het gevolg. Met een gezicht vol snot (Arie) gingen we verder richting beschuit. Toen we alles bij elkaar hadden, zag ik dat ik mijn portemonnee vergeten was. Karretjes achter laten en terug naar de auto, Arie vond dat maar raar, maar kon een volgende zenuwinzinking nog net inhouden. Naar huis, weer terug naar de winkel. Ja Arie: “Nog een keer!” ja. Toen wel afgerekend, Arie en Ted in de auto, boodschappen ingeladen, inmiddels was Arie op de voorbank gekropen en had de claxon gevonden, onder luid getoeter de rest van de boodschappen ingeladen en weer terug naar huis. Het is net 9 uur geweest en ik moet nog de hele dag…

One Response to “Topdag”

  1. As says:

    Ik word altijd zo blij als ik dit soort verhalen lees. Wij krijgen dat “gelukkig” allemaal ook nog.

Leave a Reply