Arie’s eerste kinderfeestje

DSC01611

DSC01593

Het thema was Angry birds en Arie’s vier beste vrienden waren erbij. Hij is lekker binnengelopen op kado’s. Zo was er een Angry birds katapulteerspel. Vriendje T. moest nog hoog in de lucht getild worden om zo’n plakvogeltje weer van het plafond te trekken. We hebben cakejes versierd, van een ballon een Angry Bird gemaakt, gouden eieren gezocht (vriendje C. was zeer goed in verstoppen, maar beduidend minder goed in onthouden waar hij ze verstopt had), blikken gegooid (vriendinnetje T bleek venijnig hard te kunnen gooien, de blikken vlogen alle kanten op), M&M’s memory gedaan en pizza gegeten. Het was nog even een zoektocht naar de juiste carnavalsbouwtent, waar vriendinnetje F. afgezet moest worden. En Ted’s hoogtepunt was dat hij voorin de auto mocht meerijden. Uiteindelijk werd het weer rustig aan de Groenestraat.

One Response to “Arie’s eerste kinderfeestje”

  1. A3 says:

    Wat een gezellige boel moet dat geweest zijn, heel leuk!!!

Leave a Reply