Voetbal

Op zaterdag trekken wij ten strijde. Arie sr., Arie jr., Ted en de rest van de OSC F9. Het zijn bijzondere dagen want het is een beetje een mannending in ons gezin, iets dat we met zijn drieën elke week doen. Niet helemaal, een mannending, want in het team zitten ook twee meisjes en de trainers zijn ook van het vrouwelijk geslacht. Het is een supergezellig team en het gaat ook best goed. Momenteel zijn we in de competitie nog ongeslagen. Sterker nog, we hebben alles gewonnen en staan gedeeld eerste. Ok, we hebben pas twee wedstrijden gespeeld…

Arie heeft zich ontwikkeld tot een Ronald Koeman achtige verdediger, met bijbehorende onverzettelijkheid en verwoestend schot. Daar scoort hij ook regelmatig mee. Dat tegenstanders soms ook hard kunnen schieten weet hij ook. Zaterdag kreeg hij de eerste bal op het stamhouderlijke klokkenspel, de tweede in zijn maag en de derde op zijn oor. Pas de vierde keer dat die aanvaller schoot ging hij erin, maar toen stonden wij al met 2-0 voor! Dat noemen ze punten pakken voor je team. Uitslag 2-1!

Dat het schieten nog niet altijd goed gaat zie je hieronder 🙂

SONY DSC

 

One Response to “Voetbal”

  1. A3 says:

    BIKKEL!!!

Leave a Reply