Smoesjes

Arie verzint soms dingen om toch z’n zin te krijgen. Sinds mijn cursus orthodontie van zaterdag mag hij z’n knuffel Wolk niet meer de hele dag met zich meezeulen. Wolk ligt nu overdag in Arie’s bed te slapen . Hij is namelijk een babietje en moet veel slapen. Wolk heeft echter ook een baan: hij houdt toezicht op de woonkamer vanaf de witte kast, dat doet hij als hij beneden is.

Soms wil hij Wolk toch in z’n buurt hebben: “Mama, Wolk huilt boven. We moeten hem troosten.” Of hij wil duimen: “Zit pindakaas aan vingers, Arie aflikken.” Vooral z’n duim, alleen z’n duim eigenlijk.

Compromis: samen een middagdut in de hangmat.

2 Responses to “Smoesjes”

  1. a3 says:

    Ow, om op te vreten (vind hij zelf geloof ik ook hij begint met zijn duim)

  2. As says:

    Weet niet hoe het komt, maar Tess is zelf gestopt met duimen. Misschien moet je er geen pindakaas meer aan doen 😉

Leave a Reply