Grote (bruine) jongen

Arie poepte al enkele weken achter het bijzettafeltje in de woonkamer (gelukkig draagt hij pampers!), dus in het kader van de zindelijkheidstraining precies op die plek maar eens zijn potje neergezet. En ja hoor, Arie poepte op het potje. Nog wel met zijn broek omhoog, maar dit was veelbelovend. Als beloning kreeg hij telkens een sticker die hij op zijn potje mocht plakken. So far so good, maar vandaag vroeg hij ineens of zijn broek omlaag mocht. Enigszins verbaasd voldeed mama aan het verzoek. En toen … de primeur: een officiële poep op het potje! Ik heb er een foto van, maar het zou van slechte smaak getuigen om hem hier te posten. Deze bewaar ik ook wel voor Arie’s bruiloft. Jeetje, wat een lange presentatie ga ik daar houden 😉 Wij waren natuurlijk apetrots en Arie was daar wel gevoelig voor. Met veel gesteun en een rood hoofd wist hij er nog een poep uit te persen. Met het vriendelijke verzoek aan papa of hij ook hiervan een foto wilde maken!

2 Responses to “Grote (bruine) jongen”

 1. a3 says:

  Jeetje wat zijn we trots!
  Vooral doorgaan!
  Goed idee trouwens die stickertjes.

  a3

 2. As says:

  JEEEEE! Mijn kleine neefje wordt groot. Overigens toont Tess ook ineens interesse voor een potje. Heb er dus ook maar 1 gekocht, knalroze uiteraard! Tess d’r interesse bleek overigens lichtelijk overdreven, want ze gebruikt ‘m nu als hoed.

Leave a Reply