Ikea

Vanavond zijn we met hele gezin uit eten gegaan. De Ikea is hiervoor bij uitstek geschikt. Lekker lawaaiig,druk, rommelig en voorzien van veel babyparafernalia. Op weg naar het restaurant her en der wat meuk in ons karretje gegooid. Op de kinderafdeling hebben Arie en Ted lekker gespeeld. Ze voelen zich altijd erg thuis bij de Ikea, aangezien ons halve interieur er vandaan komt. Eten ging ook bijzonder soepel, ze hebben zelfs hun eerste softijsje op, en we konden door naar de benedenverdieping. Tot… “Arie moet een poep”. Een wc bezoek had een week geleden nog nog een hoogst genante hysterische peuterdriftbui bij de Bijenkorf geleid. Maar aangezien Arie al de hele week thuis, het sportcentrum en ook op de kinderopvang keurig de wc bezoekt, hem maar meegenomen naar de Ikea wc. Gelukt! Trots als een pauw liep ie zwaaiend naar iedereen weer terug naar  z’n vader en broertje om het heugelijke nieuws te vertellen. Onderweg eiste hij wel meteen z’n welverdiende sticker op, wat nog lastig is midden in de Ikea. Maar met een Nijntje kaart was ie ook te paaien.

3 Responses to “Ikea”

  1. spruit says:

    En Ted heeft ook een poep gedaan in de IKEA! Helaas niet op het toilet, maar ze hebben daar een prachtige verschoonruimte 🙂

  2. As says:

    Ben jaloers!!! Mijn schema werd vanochtend nog ernstig vertraagd. Terwijl ik met jas aan, tassen al in de auto en de jas en schoenen van Tess in de hand stond om als een speer af te reizen naar de crèche, zei Tess de magische woorden: “Tess heeft poep!” Grrr, had nog een half uur gewacht! Nu moest ik nog snel een luier verschonen en was dus op alle fronten net wat te laat!

  3. spruit says:

    Ja, ook heel herkenbaar helaas!

Leave a Reply