Crossen

Op de zondagmiddag begint rond drie├źn het huis altijd te wankelen op zijn grondvesten. Tijd om naar buiten te gaan. Bij een beetje weer gaan we richting bos. Arie op zijn Car’s crossfiets en Ted is sneller op zijn loopfiets. Ze verheugen zich altijd op de grote bult bij het pinetum achter het landgoed Oosterhout. Dat gaat namelijk Lekker Hard. Arie fietste een flink stuk vooruit, tot grote irritatie van Ted. Tot we opeens een gekrijs hoorden. Ik zag geen kleuter in het schrikdraad hangen, dus het viel mee. Een echtpaar dat voor ons liep was eerder ter plaatse. Arie was geslipt en voluit in de modderplas gevallen. Zie foto. Goede training voor de zwarte cross, dat belooft wat. Twee papieren zakdoekjes verder ging het wel weer en konden we verder.

One Response to “Crossen”

  1. A3 says:

    Ik las vandaag iets leuks. Als je kon kiezen tussen Pipi Langkous en het saaie buurmeisje Annika, wie vind je dan leuker? Ik weet het wel!

Leave a Reply