Gestrikt

Donderdag is altijd haastdag. Arie en Ted moeten op tijd naar de Klompjes. Het aankleden verliep niet al te harmonieus en Arie trok zich terug in z’n kamer, omdat Ted hem zat te klieren. Opeens zwaaide zijn deur open en Arie rende op 1 schoen naar buiten. “Mama, ik heb zelf mijn veter gestrikt!”. Hij ging weer terug naar zijn kamer voor zijn andere schoen. Die schoen werd nog twee keer tegen de muur gesmeten, maar uiteindelijk was daar witte rook, Ook de andere schoen was aan, veter gestrikt en allebei netjes met dubbele knoop. “Mama, nu kan ik me helemaal zelf aankleden!” Hij heeft papa gebeld en het verteld, het op de Klompjes laten zien, helaas had zijn juf geen tijd voor een heus strikdiploma. Maar dat snorren we zelf wel op.

4 Responses to “Gestrikt”

 1. A3 says:

  Ha ha, gemiste kans voor de juf.

 2. suzan says:

  Update: Arie kan nu ook Ted’s veters strikken

 3. spruit says:

  Trotse papa!

 4. A3 says:

  In spiegelbeeld is moeilijk hoor, terecht trotse papa ( en mama ongetwijfeld). Nu nog wachten op de dag dat hij beide schoenen aan elkaar strikt en er weer een spoedtransport richting HAP volgt .

Leave a Reply